Vitis Vinifera

Vitis Vinifera er til for vinelskeres skyld. Vi importerer selv vore vine, og afsætter dem primært gennem vores vinklub. Vore producenter er små - meget små, men til gengæld er kvaliteten den højest mulige. Vi har valgt, med de ressourcer vi har, kun at koncentrere os om toppen. Indtil videre har vi fokuseret på verdens mest mangfoldige vinland Italien samt Australien.

Kravene til de producenter vi vil beskæftige os med er mange; først og fremmest skal vinmageren have ønsket om at lave det bedste. Det vil i praksis sige meget lave høstudbytter, gamle vinstokke, fornuftig brug af ny eg og ingen filtrering. Priserne på vore vine er derfor ikke lave, det vil sige reelt i forhold til kvaliteten må vi dog påstå, at der er tale om gode køb. Producentens entusiasme og filosofi afspejles i vinene. Smagsmæssigt giver dette sig udtryk i dybt farvede vine med brillans, intenst duftende, frugtige og meget komplekse vine med meget stor krop og koncentration og en eftersmag af de lange.

Vi fristes til at sige "Undskyld, vores vine smager af noget!".

Da mængderne er mikroskopiske, har vi primært valgt at afsætte vores vin gennem Vitis Vinifera Vinlaug. Det gør vores marketings– og administrationsomkostninger minimale. Enhver kan være medlem af Vitis Vinifera Vinlaug uden det koster noget, men det betyder, at hvis du er medlem af Vitis Vinifera Vinlaug, så er du sikker på, at du er først til at få meldingen, når noget spændende og meget efterspurgt er på vej hjem. Ligeledes får du som medlem første ret til deltagelse i vores arrangementer (ex. Wine Makers Dinner med producenter eller andre specielle smagninger). Tilmelding kan ske ved fremsendelse af mail til viggo.j@outlook.dk

Vores kælder er selvfølgelig åben for alle, som elsker og nyder et virkeligt stort glas vin, men ring i forvejen på 20983500.

Del siden